pizza bestellen, eten bestellen
 
Takeaway.com België
 
         
 

 

 
     
         

Pizza bestellen

Waar wil je eten bestellen?

In Nederland? Ga naar Thuisbezorgd.nl

Vul je straatnaam of postcode in:

 
 

Pizza Bestellen

De pizza is een Italiaans gerecht met een bodem van deeg belegd met tomatensaus en diverse ingrediënten, zoals verschillende groentes en vleessoorten. Wat je op de pizza doet kan oneindig gecombineerd worden. Het bestaat overal in de wereld maar vaak met aanpassingen aan de lokale smaak. Pizza bestellen is zo populair geworden dat je het overal kan bestellen.

Pizza bestellen en de levensstijl

Een pizza eet je vaak wanneer je haast hebt en om tijd te winnen. Dankzij de tomatensaus en tomaten op een pizza, is een pizza ook rijk aan antioxidanten. Daarnaast is het ook rijk aan olijfolie, vezels en diverse groeten en fruit. In de verenigde Staten is de pizza zelfs als een groente in de voedselketen geclassificeerd! Zoek je een pizzeria in de buurt? Via Pizza.be kan je pizza bestellen.

Ga jij voor de Italiaanse pizza of de Amerikaanse?

De pizza van vandaag kan in twee belangrijke stijlen onderverdeeld worden: de klassieke pizza met een vrij dunne en krokante bodem, en de Amerikaanse pizza met een erg dikke bodem en bovenop een overvloed aan ingrediënten. Deze pizza is over het algemeen vetter en rijker aan kaas dan de Italiaanse pizza. Wanneer pizzabakkers de pizzadeeg kneden, houden sommigen zich bezig met acrobatisch bewegingen. Ze gooien de deeg in de lucht en vangen het op. Het is een kunst die te leren is. Er worden zelfs wedstrijden gehouden wie het beste deeg in de lucht kan gooien en vangen. De presentatie van de pizza is net zo belangrijk als de smaak van de deeg. De pizza’s zijn vaak kleurrijk, het oog wil natuurlijk ook wat.

Pizza bestellen: de meeste voorkomende Pizza’s

Er zijn verschillende categorieën: Napolitaans pizza's, pizza's uit Lazio, gevouwen en opgerolde pizza's, niet-Italiaanse varianten, pizza-achtige: “tarte flambée” of flammekueche, uit de Elzas: een dun pizzabrood met crème fraîche, ui en bacon.

Om een paar te noemen:
De Pizza Napoletana met tomaat en mozzarella; de Pizza Romana met tomaat, mozzarella, ansjovis en kappertjes; de Pizza Hawaï met tomaat, kaas, ananas en eventueel ham; de Pizza Quattro Formaggi met gorgonzola, mozzarella, pecorino en taleggio; de Pizza Pepperoni met tomaat, mozzarella, paprika; de Calzone gevulde dubbelgevouwen pizza, met tomaat, mozzarella en diverse andere ingrediënten. Heeft u trek? Via Pizza.be kun je online pizza bestellen.

Pizza Bestellen kan bijvoorbeeld ook gemakkelijk in de volgende steden:
Pizza bestellen in Brussel
Pizza bestellen in Gent
Pizza bestellen in Charleroi
Pizza bestellen in Luik
Pizza Talia