pizza bestellen, eten bestellen
 
3
Menukaart
4
Eten bestellen
Takeaway.com België
 
         
 

 

 
     
         

Eten bestellen

Waar wil je eten bestellen?

In Nederland? Ga naar Thuisbezorgd.nl

Vul je straatnaam of postcode in:

 
 

Eten bestellen - Pizza.be

Heb je een druk leven of gewoon geen zin om te koken? Dan is eten bestellen voor jou de oplossing! Steeds meer mensen maken gebruik van het internet om een maaltijd aan huis te laten bezorgen. Als je snel en makkelijk op internet wilt bestellen bij verschillende restaurants, gebruik je de website Pizza.be! De nadelen van het bestellen van eten van vroeger zijn echt verleden tijd want vroeger wist je bijvoorbeeld niet wat de keuze in maaltijden was, de verkoper verstond je niet aan de telefoon of je adres werd verkeerd geschreven waardoor je helemaal geen eten kreeg. Deze nadelen zijn verleden tijd want alle bestellingen gaan nu digitaal en alleen jij kan maaltijden toevoegen of verwijderen van de kassabon. Onze klanten gaan voor de makkelijkste en de snelste manier.

Het eten bestellen via Pizza.be heeft meerdere voordelen

  • Ten eerste: welke stad dan ook het het maakt niet uit vanaf welk adres in België je eten online besteld, we zitten namelijk in het gehele land.
  • Ten tweede; hoef je maar 1x jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Wanneer je dan weer online eten wilt bestellen, hoef je niet een tweede keer alles weer in te vullen want onze Pizza.be-App of website onthouden de gegevens.
  • Ten derde zie je direct bij welke restaurants je kunt bestellen en wat voor soort eten ze hier hebben.
  • Via onze gratis App voor iOS en Android gaat het eten bestellen nog veel sneller.
  • Je kunt eenvoudig online betalen, dus contant geld in huis hebben is niet meer nodig.
  • Alvast eten bestellen wanneer je nog onderweg bent zodat het eten tegelijktijdig met thuis aankomt.
  • Ten slotte wordt jouw maaltijd altijd binnen 60 minuten geleverd. Je kan zelfs precies aangeven wanneer je de maaltijd wilt laten bezorgen.

Eten bestellen, niet alleen maar pizza’s

Je zou denken dat je alleen maar pizza’s kan bestellen bij ons, maar Pizza.be geeft je de keuze uit meer dan 1300 restaurants in België waardoor je de keuze hebt uit Indiaas, Grieks, Chinees, Japans, Mexicaans, Turks en nog veel meer. Je kunt dus jouw favoriete eten bestellen en makkelijk online of aan de deur betalen. Dat kost je een paar minuten, meer niet. Wil je graag weten hoe ver het bezorgrestaurant is, dan kun je online de bestelling volgen via “Food tracker”. Wist je trouwens ook dat het mogelijk is om afhaal eten te bestellen?

Ook als je niet weet wat je vandaag wilt eten, is het juist handig om via Pizza.be eten te bestellen omdat je ideeën krijgt van al ons aanbod bij de verschillende keukens van de restaurants. Want hou je van sushi, pitza, taarten of andere heerlijke gerechten? Wij hebben het allemaal. Vul maar jouw postcode hierboven in en bekijk wat de mogelijkheden bij jouw in de buurt zijn. Eet smakelijk alvast!

Probeer eens elders eten te bestellen

Eten bestellen in Brussel
Eten bestellen in Antwerpen
Eten bestellen in Gent
Eten bestellen in Leuven

Wil je meer inspiratie voor het bestellen van eten kijk dan op onze ispiratiepagina wat eten we vandaag?.